Selasa, 8 Februari 2011

New Life Begin

halo,halo haluuuuu....meet again...dh lama menyepi...actually ada sbb mengapa mummy menyepi...pasal nilah mummy nak cerita. tersebutlah kisah zaman dahulu kala ( suka hati korang la nak wat rentak apa, klasik bole, rap bole,rock bole, dangdut pun boleh)....Pasal dak kecik ni lah yg mummy dok kata sepraiss-seprais tu... Jom layan gambar dak ni:






Dak kecik ni nama dia Qaseh Auddra Marissa yg membawa maksud yang mulia dan bersopan santun. Mummy panggil dia Auddra je, tp tok wan n mak tok dia panggil Qaseh..yeela mak tok dia tergeliat lidah  nk sebut Auddra ( sampai bole tersembul la gigi palesu dia).


 Dak kecik nilah sedang memberi mummy n daddy kehidupan baru. Kehidupan yg lebih bermakna buat kami. Mummy sgt bersyukur dan berterima kasih kepada Yang Maha Esa kerana beri peluang mummy merasa jd REAL MUMMY.


Cute kan dak kecik ni. Hari2 mummy nk cium2 n polok2 dia..Sekarang ni mummy dok belajar cara2 basuh berak dak ni, buat susu, tukar diaper, EVERYTHING laaa..Mak Tok Auddra yg guide mummy. Sayang Mak Tok. chup chup..


Dak Auddra ni lahir di PPUKM pd 5 Februari 2011 pukul 1.54 am via 2.93kg. Berpinar mata mummy n daddy tunggu dak Auddra ni kuar..Kul 4 am br la mummy dpt tgk wajah dak Auddra ni..Alhamdulillah ciut miut je. Time tu pun auddra dh pandai toleh kiri kanan nk explore dunia..
 ~
~
~
Taip punya taip jam pun dh pukul 12.30 mlm, mata pun dah nantok. oklah next time kita story mory lagi...daaaaa
SALAM MENGANTUK.


6 ulasan:

  1. wahhhh tomey baby mami kyra....welcome auddra....

    BalasPadam
  2. wah tahniah kyra...jaga amanah ni leklok tau...
    bahagiakan...

    BalasPadam
  3. wahh..tahniah mumy kyra!!! geng irish ni...^_^

    BalasPadam
  4. alala..congrat yer dh ada bb..sedap nama bb..Auddra..

    BalasPadam